Септемврийското лято с температури, характерни за август ще продължи и през следващите 3 дни, макар че в някои райони ще има повече облачност.

Днес в Дунавската равнина ще духа слаб източен, а по Черноморието — слаб северен вятър. Минималните температури ще бъдат от 12 до 18 градуса.

Максималните температури ще останат без промяна — от 28 до 32 градуса. Ще бъде слънчево.

В неделя облачността от изток ще се увеличи, но ще бъде средна и висока. Вероятността за валеж е малка

Минималните температури ще останат без промяна, а дневните ще бъдат от 27 до 31 градуса.

Ще се усили обаче вятърът от североизток, който по Черноморието ще бъде до умерен.

В понеделник ще бъде отново слънчево, с минимални температури от 12 до 17 и дневни от 28 до 32 градуса. Повече облаци ще има над Южна България, но валежи не се очакват.

Във вторник съществена промяна на времето няма да настъпи, но в сряда и четвъртък облачността ще се увеличи и на места в южните райони е възможно да превали слаб дъжд.

Температурите тогава ще се понижат и ще са по-близки до обичайните за септември, в повечето места от 24 до около 29 градуса, съобщиха синоптиците от НИМХ.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации