Убийство близо до София. Брат и сестра бяха намерени мъртви към 8 вечерта снощи в село Желява. Те са на 52 и 54 години. 

Полицията разследва двойно убийство. Засега от МВР не съобщават как е станало престъплението. По информация на NOVA жертвите са нападнати с нож.

До късно снощи полицията беше блокирала улиците към къщата на семейството. Правеха се огледи. Една от версиите, която се появи първоначално, е, че може да става дума за убийство и самоубийство.

"Убитите са брат и сестра, да. Не знаем какво се е случило, защото и ние разбрахме преди малко. Жената имаше някакъв проблем, мисля беше детски паралич. Двамата си живеят нормално и никога не е имало проблеми", казва един от съседите.

„Огледът продължи доста дълго. Доколкото съм наясно аз, полицията работи по две версии, но към този момент няма голяма яснота. Хората са живели сами в къщата”, каза кметът на село Желява Данчо Шехтански.

Един от съседите е забелязал, че в къщата няма активност. Имал е ключ и влиза да провери, при което вижда двамата да лежат на земята. Той подава и сигнала към МВР.

Кметът обясни, че мъжът е работил като охранител. Когато бил на работа имало жена, която се грижела за сестра му.

„Моите впечатления са, че той се грижеше за сестра си много добре”, добави Шехтански.

Източник:Нова.тв
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации