Украиският топ модел Даря Кирилюк съобщи в профила си в една от социалните платформи, че е пребита от охраната на плажа в турския курорт Чешме.

Заедно с нея са пострадали годеникът ѝ и още четири момичета от компанията. Нападателите са им нанасяли удари в лицето, както е видно от публикуваната снимка.

Няма да си мълча и ще разкажа какво се случи. Бяхме нападнати от охраната на плажа Момо. Аз и още три момичета бяхме ударени в лицето. 

Полицията по случая е уведомена, разказали сме всичко, пише 24-годишната Кирилюк и допълва, че мястото, на което се е случил инцидентът, има охранителни камери, които също ще потвърдят нейните думи.

Турските власти са започнали разследване по случая.

От своя страна турският министър на туризма Мехмед Ерсой поднесе своите извинения за случилото се и осъди агресивната проява и посочи, че подобни посегателства нямат място в туристическия сектор на страната и особено към жена.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети