В деня на ваксинацията срещу коронавирусна инфекция не трябва да се употребява алкохол, тъй като е възможно да се отслаби имунитета и ефектът от ваксината, каза за РИА Новости главният специалист по наркология на Министерството на здравеопазването на Руската федерация Евгений Брун.

"Смятам, че всяко лекарство, включително ваксината за коронавирус, не е съвместимо с алкохола, тъй като на първо място това е токсичен ефект, отслабване на имунитета и отслабване на ваксината", каза Брун пред агенцията, предава БГНЕС.

Руското министерство на здравеопазването регистрира първата в света ваксина за предотвратяване на Ковид-19, разработена от Националния изследователски център за епидемиология и микробиология в Гамалея в сътрудничество с Руския фонд за директни инвестиции.

Снимка: БГНЕС
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации