Незабавно към мястото били изпратени полицейски служители, дежурна оперативна група от областната дирекция извършила оглед на местопроизшествието. Установено било, че тялото е на новородено момченце и е било изхвърлено, увито в черен найлонов плик, в контейнер за смет в междублоковото пространство на ул. „Рила”.

Плацента и пъпна връв били увити около едното му краче. Криминалистите предприели незабавни действия по издирването и установяването на извършителите на жестокото престъпление. В резултат на проведените процесуално- следствени действия в дома й е задържана 27- годишната С.Г., неизвестна досега на полицията. Жената била отведена в болницата, където при медицинския преглед специалистите по безспорен начин установили, че е раждала преди няколко часа. При огледа на жилището на С.Г. разследващите се натъкнали на неопровержими следи от раждане.

Иззет е биологичен материал, предстои извършването на експертизи. С.Г. е задържана с полицейска заповед за срок до 24 часа и в момента се намира в лечебното заведение под полицейска охрана. В ареста за 24 часа е задържан и 35- годишният М.Т., брат на родилката, известен за кражби и грабежи, осъждан. Разследващите продължават работата по установяване на неговата съпричастност към извършеното криминално деяние.

Тялото на бебето е изпратено за съдебно- медицинска експертиза.

По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 115 от НК. Продължават процесуално- следствените действия за пълното изясняване и документиране на случая.

Източник: balkanec.bg
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации