По неофициална информация починалата жена се казва Станка Марангозова, пише Dir.bg. През 2011 година тя бе задържана при акция на ДАНС по разследване за измами и пране на пари. 

Марангозова бе пусната под домашен арест, а две години по-късно се барикадира в мезонет в столичния кв. "Витоша" и отказа да допусне частния съдебен изпълнител, който трябваше да въведе в имота новите собственици. Апартаментът бе продаден на публичен търг след неплатени две ипотеки.


От пресцентъра на МВР уточниха, че 46-годишна жена е открита мъртва в автомобил, паркиран пред блок в столичния квартал „Младост“. Сигналът е подаден на тел 112 в 20,47 часа от мъж, с когото живеела на съпружески начала. На мястото на инцидента е започнал оглед. Действията по разследването продължават.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации