Софи Маринова отмъщава на Гринго за проваления им брак

Черна магия за лош късмет направила Софи Маринова на бившия си мъж Гринго преди катастрофата в Германия. Това шушукат в родния град на певицата – Етрополе. Според хората там Софи е пратила на прокудения си любим най-тежките клетви, за които се е сетила, и те вече дават резултат.

Катастрофата с Тодор Давидов стана по-малко от месец след като бракът му със Софи приключи и официално бе разтрогнат. Решението за развода е от 26-ти юни, а на 24-ти юли се разчу, че бившият на певицата е пострадал тежко, докато се е возел в колата на свой приятел в Германия, пише „Уикенд“.

На един светофар върху тях налетял пиян и дрогиран немец. Гринго се разминал със счупено ребро, но веднага тръгнал за България. Прибрал се уж, за да лекува, тъй като тук е по-евтино. Но запознати разправят, че се е върнал, за да търси сметка на Софка, защото дочул, че нейните клетви са причината за сполетялото го нещастие.

От години се знае, че Маринова дълбоко вярва в магиите, а много хора дори подозират, че сама ги прави. Когато преди няколко месеца си отряза косата, певицата призна, че причина за това е черна магия. Тя вярвала, че някой я е проклел, а за да спре лошата карма, си сменила прическата.

Сега пък в обкръжението й са сигурни, че е направила нещо на Гринго, за да му отмъсти за провала на брака си и за счупената си ръка, с която се наложи да ходи по участия из кръчмите на родината. Предполага се, че причината за побоя е прословутата ревност на мачото. Според слухове той е хванал Софи да си чати с чичо му. И макар че в разговора им нямало нищо подозрително, той пребил от бой своята любима. Дори сега не отрича, че я подозира в паралелна връзка, предават от hotarena.net.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

1 коментар:

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации