Случката се разиграла в сливенски бар

45-годишен учител от Сливен си поръча проститутка, която се оказа собствената му дъщеря, съобщи "24 часа", като се позова на Struma.bg.

Случката се разиграла в средата на миналата седмица. Докато съпругата му била на село, семейният Л. К. посетил известен нощен бар в града, където предлагали момичета с консумация. 

След солидно количество алкохол, компанията решила да се повесели и поръчала момичета. Даскалът се качил на втория етаж на заведението и зачакал в специална кабинка. Вратата се отворила и се показала собствената му дъщеря, пременена според случая в изкусителен тоалет и грим.

19-годишното момиче уж заминало за Бургас, за да се записва студентка в местния Свободен университет.

Без да каже дума махнал колана от панталона си и започнал да я бие. Удрял я и с юмруци в главата. Девойката се разпищяла и персоналът повикал полиция, която усмирила мъжа.

Докато полицаите го оковавали в белезници, бащата ги молил да не съобщават на съпругата му. След 24-часов полицейски арест бил пуснат от участъка. Срещу него е заведена преписка за едро хулиганство. Момичето пък е с разкъсни рани на главата.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации