вторник, 30 април 2019 г.

На редовна пресконференция днес, президентът на Руската федерация-Владимир Путин отговори на множество въпроси на журналисти, но един изпъкна с отговора си от страна на държавния глава.

Зададен от жърналист на ТАСС, касаещ нарастващото напрежение между България и Турция по повод признанията на турския премиер Чавушоглу, че ислямската република има намеса в опрощаването на данъците за българскт мюфтийство.Президентът отговори решително и с хладен глас:

Ще удвоя пенсиите в България, ако ми дадат да управлявам златото, пътищата и плажовете само...


Абсолютно сме запознати със стуацията! Това, което Турция твърди че прави в България е абсолютна намеса в политиката на друга суверенна държава.Ако ситуацията ескалира, Русия е готова да помогне на България по всякакъв начин. Дори сме готови да асистираме с военни части. При нужда можем да разположим войски на българо-турската границата в рамките на няколко часа, най-много 24. Тка,че българите могат да спят спокойно!

източник: bushonmedia.blogspot.com

СПОДЕЛИ НОВИНАТА👇
Полезни съвети👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Посетители гледат:

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Архив 2

КОНТАКТИ:

Предоставено от Blogger.

Популярни публикации

Архив 1