Вчера прочетох от някой си Юри Иванов една статия "Защо не съм социалист" В нея той най-подробно обяснява, колко неефективен, нерационален, непроизводителен и робски е социализма. Питам: сега половината от хората в България като живеят на ръба на нищетата, свободни хора ли са?!

Банките и частните съдилища като ги ограбват, като им вземат къщите и ги изхвърлят на улицата, тези хора свободни ли са?! Като нямат пари да си пратят децата на училище - свободни ли са?!

А, да социализма според този велик специалист Юри Иванов изцеждал талантливите хора и разпределял благата,които те създават, на мързеливите и некадърните. Питам- къде са сега талантливите. Не ни ли управляват случайници и абсолютно некадърни хора. Талантливите заминаха поради липса на възможности за изява.

Блага Кирилова
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации