Баба Роди
101 годишната Антолия Вартадела роди здраво 4-килограмово момченце след доста спорна медицинска процедура – трансплантация на яйчниците, предава вестник Rivista Napoli.

Операцията е извършена нелегално в частна клиника в Турция, където възрастната майка е потърсила помощ, за да сбъдне своята мечта – да има дете!

„Благодарна съм на господ, че ме дари със 17-тото ми дете! Когато станах на 48 години ме диагностицираха с рак на яйчниците. За мен това беше божие наказание, защото трябваше да спра да раждам. Сега всичко се промени!“, разказа пред италианското издание Антолия, цитирана от worldnewsdailyreport.com.


Според акушер-гинеколога Д-р. Александро Пополичи, това е същинско чудо! 

Той не одобрява решението на възрастната жена да роди на тази преклонна възраст, но също така вярва, че изборът си е изцяло неин.

Според него бебето е в отлично здраве. Антолия отказва да разкрие кой е бащата.

За щастие на малкия късметлия, някои от неговите братя и сестри, които вече са доста възрастни са доста заможни хора и те ще се грижат за него в случай, че възрастната майка почине от естествена смърт./BRADVA.BG
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

1 коментар:

  1. Първото което трябва да знаете е че в Турция е забранено на такъв вид операции, камо ли на 100 годишна жена ще позволят подобна идиотщина, само с тъпотии се занимавате.

    ОтговорИзтриване

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации