Барелефът на ДЖОН ЛЕНЪН, който бе поставен в центъра на София по повод 30-годишнината от неговото убийство, е бил демонтиран. Извършителят все още е неизвестен!

Още след Коледа, Радио ТАНГРА МЕГА РОК сезира кмета на район 'Средец', МАРИЯ АЧКОВА, която ни увери, че започва проверка във всички институции, които биха имали отношение към случая. И ще подаде сигнал и в 1 РПУ на МВР.

Барелефът на художника ПЕТЬО МАРИНОВ бе монтиран през 2010 на стената на сградата на бившия нотариат откъм 'Граф Игнатиев' и в последните месеци бе недостъпен за гражданите, защото се оказа в ничията зона зад загражденията по повод ремонта на улицата.

След отварянето на тази част от улицата за движение, 'ДЖОН ЛЕНЪН' вече не е на стената, а според г-жа АЧКОВА, от Столичен инспекторат нямали никаква информация по случая. От строителната фирма GP Group знаели за липсата още преди Коледа, но стената не била в обхвата на техния ремонт.

Източник:plovdiv-online.com
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети