Снегът, калта, блатата и дупките не са пречка за тези автомобили. Russia Beyond представя най-новите руски офроуд зверове.


Любителите на всичко съветско ще се влюбят в новия "Лесоруб" ("дървар" на руски). Колата, базирана на легендарния съветски камион "ЗИЛ 157", е със същия интериор. Но има уловка – моторът е на американците от General Motors.


"Шаман 8х8" е безотказен дори на най-непристъпните места. Този автомобил от следващо поколение съчетава ефективност и брутален дизайн. Например шофьорската кабина е толкова странна, че прилича на пилотската кабина в самолет.

 "Викинг 29031" е сред водещите автомобили-амфибии в Русия. Колкото и да не ви се вярва, този огромен звяр има минимално въздействие върху околната среда. Поне така твърдят проектантите.


 TM-140A или "Четра" е предназначен да служи на руските войници в суровите условия на Арктика. Освен да транспортира войски и товари в дълбокия сняг, "Четра" е и амфибия, но за жалост се движи много бавно и само в спокойни води.

 "Лесник" (бълг. "лесничей") е създаден за възможно най-безопасното пътуване. Подсиленият покрив пази шофьора и пътниците в случай че автомобилът се преобърне.

 bg.rbth.com
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации