Представяме ви Матрона Московска или известна още като руската Ванга, която се спомина в средата на XX век. В началото на XXI век тя прави интересно предсказание за бъдещето, от което могат да се подкосят краката на всички.Жената предвещава много тежък конфликт, който ще започне, след като между "всички приятелски страни настъпи раздор. Жертвите ще са много според нея, но най-страшното ще бъде унищожение на човечеството.

„Това няма да стане заради болест, а от дявола. Но дори и това няма да попречи на руския народ да победи бедствието”,

се намира в писанията на Матрона.

Тя е родена 1881 година и умира 1952 година, смятат за пророчица и светица на Руската православна църква. Хората разказват, че още на 8 години тя показва чудотворните си и лечебни възможности.

История разказва, че тя се срещнала със Сталин, преди да започне Битката при Москва и му предава следните думи:

"Руският народ ще спечели, победата ще бъде твоя. От водачите само ти не ще напуснеш Москва."

Нейните чудеса нямат край и я обявяват за светица на 2 май 1999 година. Нейни мощи се намират в различни точки на Русия, но по-интересното е, че има от тях и в България. Те се намират в малък храм, в град Пловдив, който носи нейното име.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации