Двете сестри на португалския футболист Кристиано Роналдо изригнаха, след като стана ясно, че бившият му съотборник в Реал (Мадрид) Лука Модрич печели "Златната топка".

Звездата на Ювентус изобщо не се появи на церемонията вчера, тъй като остана на втора позиция.

Елма Авейро публикува гневен пост в "Инстаграм": "За съжаление това е светът, в който живеем. Прогнил свят на мафия и проклети пари. Но най-голямата сила в този свят на пошлото и покварата и силата на Бог. Той може да забавя, но никога не забравя".

Другата сестра на Роналдо - Катя Авейро, също не пропусна да подкрепи брат си. Тя публикува негова снимка с приза и написа: "Най-добрият на света. Разбира се, за тези, които разбират футбола".

Изненадващото в случая бе, че мегазвездата на Аржентина и Барселона Лионел Меси остана едва пети, след като през годината спечели куп индивидуални и клубни отличия и статистиката му бе по-добра от тази на Роналдо.

/БЛИЦ/
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации