Златка Райкова и Благой Георгиев в трепетно очакване
Плеймейтката и нейният любим мъж може да станат родители съвсем скоро, дори преди официално да са семейство.


Златка и Благой все още не са се сгодили, все пак бившият футболист планира това да стане, когато излезнат като победители на финала на „Биг Брадър“.


Златка обаче има съмнения, че е бременна. Тя получи от Големия брат това, което е поискала, за да потвърди новината, че с Благой очакват първото си общо дете. Райкова бе помолила за тестове за бременност, тъй като менструацията на плеймейтката закъснява с четири дни. Тя видимо се беше притеснила докато чакаше обещаното й от Големия брат.

На всеослушание Биг Брадър обяви, че чаканата доставка вече е в изповедалнята, в живото включване от Къщата. Взимайки двата теста за бременност, Златка дори се разплака от вълнение. И докато всички я подканяха, Райкова се запъти към тоалетната, за да направи дълго чаканите тестове, за да разбере дали ще дари Благой с дете след девет месеца. Никита, Албена и Джулиана се притекоха да помогнат със съвети на видимо развълнуваната плеймейтка.

Вълнението обаче попречи на Златка и тя „съсипа“ един от дадените й тестове. Плеймейтката реши, че всичко е от притеснение, но съквартирантките й успяха да я разубедят и да я накарат да направи и втория.

Докато чакаха Райкова да направи втория тест за бременност, съквартирантите започнаха да се шегуват с бъдещите родители за това, как ще възпитават детето си. Цецо Андреев дори направи демонстрация на живо пред всички в хола, пише "разкрития". Това развесели не само съквартирантите, но и Благой и Златка, които бяха доста напрегнати от неизвестността и дългото чакане.

Бременна ли е Райкова от своя любим или проблемите с цикъла й са от стреса в Къщата, предстои да разберем в някой от следващите епизоди на риалити формата.

/Брадва.бг/
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации