Потресени сме от новината за кончината на лицето, на което дължим милиони чисти новини и истината, само истината и борбата за истината. Отиде си Христо Илиев- шефът на spodeli.eu, чиято мисия бе да СЪБУДИ българския народ. Ежедневно Христо се занимаваше със сайта, непрестанно ни даваше нова и нова работа, искаше да бъдем не само негови колеги, но и негови другари. 

Уви. На 04.12.2018г. Христо стана жертва на системата, която така и не успя да пребори неговата страшна болест. 

Така нашият верен приятел затвори очи завинаги. А ние нямаме думи, с които да опишем тази липса. Христо Илиев бе лицето, което без грам свян улавяше политическите брожения на властта, което показваше истината, разследваше и се бореше ежедневно да получаваме информация за всичко случващо се в нашата държава. До последните си дни той се опитваше да се пребори с немарливостта на кмета на Първомай и опасните кучета, които нападат гражданите. Той бе истински радетел на истината и ще ни липсва много! 

Екипът на България в снимки от миналото и Спомени от народната република , изразяват своите най-искрени съболезнования на семейството на Христо. 
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации