Извършителите  са мъж и жена. Това каза на брифинг директорът на ОДМВР-София ст. комисар Николай Спасов за убийството на 50-годишен мъж във влак край Вакарел, предаде Агенция „Фокус“.

„Мъжът е на 38 години и е криминално проявен. Жената е на 47 години и също е криминално проявена“, заяви той и допълни, че двамата задържани са от Ихтиман и са пътували за София.

„Задържани са в село Вакарел, като са се опитвали да избягат“, посочи ст. комисар Николай Спасов.

Той обясни, че сигналът за инцидента е получен от началника на жп гарата във Вакарел.

„Оказана е незабавна помощ на пострадалия. На път за болницата в София мъжът е починал“, каза още ст. комисар Спасов.


Убийството:

50-годишният мъж, който почина, след като бе намушкан във влак край Вакарел, е бил прободен в областта на сърцето. Той е получил кръвоизлив и е починал в 8:33 часа в линейката, на метри от болница „Света Анна“. Позовавайки се на очевидец, Нова тв съобщава, че инцидентът е станал на самата гара. Жена от ромски произход е намушкала мъжа заради направена от него забележка.

*Използвана е илюстративна снимка от интернет
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети