Ловкият фокусник, който сви "Ролекс" за 90 бона пред очите на продавач и охранител на пъпа на София, е румънец. Той има почне четири самоличности и е обвинен за издирване от пет държави, съобщава "Телеграф".

Това разкриха криминалисти. Румънецът е пуснат за издирване от Интерпол, но към момента властите удрят на камък. Удара в София чужденецът направи в края на м иналия месец от магазин на бул. "Витоша".

Той успя да измами продавача и охранителя, да ги разсее и да си тръгне напълно спокойно със златен "Ролекс" за 90 000 лева. Крадецът е засечен към момента с 4 различни самоличности.

"Той никога не влиза в една държава с едни и същи паспорти. Сменя ги, затова е засечен и с различни документи за самоличност", коментираха полицаи. Справка на Интерпол показа, че ловкият фокусник е обявен за издирване освен у нас, но и в Италия, Швейцария, Австрия, Сърбия, Румъния.

Въпреки усилията на полицаите и обмена на данни, бандитът все успявал да се измъкне между капките. Единственото, което се знае към момента е, че румънецът е на 41 г. и е висок 160 см. Винаги ходи елегантно облечен със златни накити, демонстрира лукс и платежоспособност.

Най-интересното според криминалистите е, че той краде само и единствено часовници от марката "Ролекс" ./Блиц/
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации