четвъртък, 8 ноември 2018 г.

Томас Бийти е познат като медицинско чудо – той е първият мъж, забременял и родил здрави деца. Том е роден като жена, но когато става на 20 г. решава да смени пола си. През 2012 г. мечтата му се сбъдва и той се превръща в мъж.

Операцията обаче не засяга половите му органи и той успява да износи и роди три деца с бивашата си половинка. Сега обаче му предстои интервенция, която да премахне и последната следа от това, че някога е бил жена. Случва се и друга кардинална промяна – Том се развежда с първата си съпруга и вече има нова любов. През февруари той се жени за Амбър. „Ще опитаме ин витро и се надявам, че съпругата ми ще износи четвъртото ми дете.

Имам два замразени ембриона и много се надявам да се сдобия с още едно момиченце. Обичам да съм баща.“, казва той. Том се решава да забременее, след като става ясно, че първата му жена Нанси не може да има деца. Така той запазва женските си полови органи, за да износи сам детето, за което и двамата толкова си мечтали. След първото раждане последвали още две. През 2007 забременява с първото – Сюзан, следват още две момченца.

Когато решава да се раздели с Нанси, Томас получава родителските права, тъй като е по-отдаденият родител. Надява се нещата да се получат с втората му сериозна връзка и съвсем скоро да заживее като пълноценен мъж.

СПОДЕЛИ НОВИНАТА👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

Архив 2

Предоставено от Blogger.

Архив 1

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА:

КОНТАКТИ: