четвъртък, 8 ноември 2018 г.

Томас Бийти е познат като медицинско чудо – той е първият мъж, забременял и родил здрави деца. Том е роден като жена, но когато става на 20 г. решава да смени пола си. През 2012 г. мечтата му се сбъдва и той се превръща в мъж.

Операцията обаче не засяга половите му органи и той успява да износи и роди три деца с бивашата си половинка. Сега обаче му предстои интервенция, която да премахне и последната следа от това, че някога е бил жена. Случва се и друга кардинална промяна – Том се развежда с първата си съпруга и вече има нова любов. През февруари той се жени за Амбър. „Ще опитаме ин витро и се надявам, че съпругата ми ще износи четвъртото ми дете.

Имам два замразени ембриона и много се надявам да се сдобия с още едно момиченце. Обичам да съм баща.“, казва той. Том се решава да забременее, след като става ясно, че първата му жена Нанси не може да има деца. Така той запазва женските си полови органи, за да износи сам детето, за което и двамата толкова си мечтали. След първото раждане последвали още две. През 2007 забременява с първото – Сюзан, следват още две момченца.

Когато решава да се раздели с Нанси, Томас получава родителските права, тъй като е по-отдаденият родител. Надява се нещата да се получат с втората му сериозна връзка и съвсем скоро да заживее като пълноценен мъж.

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ��

Предоставено от Blogger.
senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Архив 2

Архив 1

ЛЮБОПИТНО

КОНТАКТИ: