Вицепремиерът Валери Симеонов по-скоро няма да подаде оставка. Около това мнение се обединиха социологът Евелина Славкова и политическият пиар експерт Нидал Алгафари,информира БТВ

„Заявките, че оставка няма и да бъде искана вече са на масата”, изтъкна Славкова.

„Трите министерски оставки през август бяха поискани, те не бяха дадени. Ситуацията с Валери Симеонов е доста по-различна, тъй като тук говорим за коалиционен партньор. Това ще окаже отрицателно влияние върху цялото правителство. От друга страна, това продължава да изостря вътрешната битка в малкия коалиционния партньор, което няма как да не доведе до негативи”, каза социологът.

По думите на Славкова ситуацията ще продължи да се развива и този конфликт няма да приключи.

Според нея конфликтът на управляващи с майките на деца с увреждания няма как да не се отрази върху мнението на хората към правителството. „Борисов ще намери ефективен  начин може би да отпуши това напрежение, което в момента се формира”, прогнозира тя.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации