В последните дни квартал „Надежда“ се споменава доста често в криминалните хроники. За няколко дни последователно бяха изпочупени стъклата на трамвай №7 и автобус 285 след стрелба по движещите се превозни средства късно вечер.
Часове след двата стряскащи случая, дрифт пилотът Ива Русинова претърпя неприятен инцидент, след като вандали счупиха стъклото на колата ѝ. В събота вечерта обаче става ясно, че стъклата на още най-малко 6 други автомобила са били изпотрошени.

„Бях в квартал „Надежда“ на гости на моите родители. След като тръгнах да си ходя, заварих колата си със счупено стъкло. Когато повиках екип на застрахователите ми казаха, че са получили още 6 подобни сигнала за тази вечер“, обясни пред Bulgaria ON AIR дрифт пилотът Русинова.
Според нея не е нормално в една европейска столица да стават подобни неща и да няма никаква защита от вандалите.
„Липсват две левчета от пепелника. Нямало е какво да вземат. Влезли са, отворили са всичко и каквото са си харесали, са го взели. Доколкото знам все още няма развръзка със случаите с разбитите коли. Вече хората са приели, че някоя кола или апартамент ще бъдат ограбени и разбити. Това е живот в страх“, категорична е тя.

Източник:bulmedia
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации