петък, 14 септември 2018 г.

Семейство Бекъм винаги е тема номер едно за медиите. Дори Дейвид и Виктория да не се появяват пред публика, пресата винаги ще си намери повод да говори за тях. Наскоро известната фамилия отново бе център на внимание заради трогателната фотосесия, в която взеха участие всички членове на семейството.

А бившата спайска даде откровено интервю, в което развенча всички слухове, че се развежда. В него тя признава, че с Дейвид прекрасно се разбират, че заедно са много силни, а непрекъснатите слухове, че се разделят, само правят връзката им още по-силна.

Тези дни знаменитата дизайнерка реши да пресъздаде фотосесия, в която взе участие в самото начало на модната си кариера. Тя е посветена на 10-ата годишнина на модната й марка.

/БЛИЦ/
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ

Предоставено от Blogger.
senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Архив 2

Архив 1

ЛЮБОПИТНО

КОНТАКТИ: