59-годишен гръцки гражданин е арестуван за убийството на 38-годишната българка Антонина Зоева, чийто следи се губят от 11 май т.г. Българката изчезна при мистериозни обстоятелства в гръцкия град Ретимно на остров Крит, пише "Труд",цитиран от БЛИЦ

Обвинението, повдигнато срещу него, е за предумишлено убийство. В колата и дома на заподозрения е открита кръв от Зоева, но тялото на жертвата все още не е открито. При изключителни мерки за сигурност и дискретност днес арестуваният беше отведен в полицията за разпит, който по негово настояване бе отложен за понеделник. Арестуваният за убийството на българката е криминално проявен и е лежал в затвор за подобно престъпление.

Същият все още не е направил самопризнания. Ако той не разкрие къде се намира тялото на жената, от полицията смятат, че ще бъде много трудно да се открие, тъй като районът е високопланински и не е населен. 38-годишната българка е родом от град Сливен и има дъщеря. Изчезването на Зоева бе декларирано в полицията от сирийски гражданин, с когото жената е имала отношения.

Припомняме, че през м. май в гръцкия град Ретимно в рамките на седмица изчезнаха последователно две българки. Бременната 37-годишна Деси Илиева, за която все още няма никаква информация, и 38-годишната Антонина Зоева.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети