Ученичка попадна в реанимацията след прекалено бурна нощ с любовника си, неин съученик, в Башкирия, съобщава новинарският читателски портал Mash.

Съобщава се, че 17-годишният нерез Илнар загубил контрол над нагона си, в резултат на което девойката била хоспитализирана с травми на онова място в реанимацията. Медиците са направили всичко необходимо, за да заличат последствията от страстната нощ и дори са се пошегували, че "до сватбата всичко ще зарасне".

Печалните последствия любвеобвилният юноша обяснил лаконично: "Малко се престарах". Но той твърди, че всичко било по взаимно съгласие. Следственият комитет на Башкирия обаче не е хванал вяра на приказките му и е започнал разследване на тежкия инцидент.

ВИЖТЕ ОЩЕ:Млада булка с 15 шева на вагината след първата й брачна нощ

/блиц/
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети