Нарко-зависим  преби до смърт приятел, също зависим от дрогата, съобщава подробности за жестокото убийство в столичния квартал „Орландовци“в. „Телеграф“.

Към 7 часа сутринта в сряда на спешния телефон 112 постъпил сигнал, че в помещение в столичния кв. „Орландовци“, отдадено под наем, е било намерено безжизненото тяло на мъж.На място след броени минути пристигнали екипи на полицията и „Бърза помощ“. Лекарите само констатирали смъртта на човека, който бил на 38 години.

Още при първоначалния оглед на трупа на разследващите им станало ясно, че е бил убит, защото по тялото и главата му имало пресни следи от нанесен побой. Започнали разпити на свидетели и бързо ченгетата разбрали, че зад престъплението най-вероятно стои приятел на починалия, на 39 години.

Според събраните данни след възникнал скандал между двамата задържаният е нанесъл множество удари на опонента си. Трупът е бил откаран в Съдебна медицина за аутопсия. Предполагаемият убиец е бил задържан за 24 часа.


РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети