понеделник, 23 юли 2018 г.

Това е концепцията Revolution 3 с двигател разположен в средата на рамата. Интересно е, че според данните дадени от производителите, този автомобил е по-динамичен от Porsche Cayman. Lada Revolution 3 е с бензинов двулитров турбодвигател Renault F4R774 с блок за управление (ECU) от фирмата Motec. Според данните на ВАЗ, Revolution 3 ускорява от място до 100 км/час за 5.9 секунди, докато Porsche Cayman с атмосферен двигател с обем 2.7 литра и мощност 245 к.с. ускорява за 6.1 секунди.

Максималната скорост на Revolution e 250 км/час, на Cayman 258 км/час. Преимуществото в динамиката на Lada идва най-вероятно от по-ниското собствено тегло. Revolution 3 е произведен на базата на състезателния прототип Revolution, който е с лека рама и пластични панели на каросерията. Така двуместният автомобил тежи малко над 1000 кг. докато Porsche Cayman е 1250 кг. Дължината на Revolution 3 e 4200 мм, широчината 1800 мм, а височината 1150 мм.

Как изглежда интериора на руската супер кола все още не е известно. Представеният в Париж прототип е с матирани стъкла и няма снимки на интериора.

Revolution има активен спойлер, който се повдига при достигане на определена скорост. Вратите се отварят срещу движението. На летите джанти може да се види лого на стилизиран сърп и чук. Дали това е чувство за хумор, не става ясно.

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ👇

Предоставено от Blogger.
senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Архив 2

Архив 1

ЛЮБОПИТНО

КОНТАКТИ: