Когато Ярелис Руиз от Флорида отива на разходка с двете си дъщери те постоянно я бъркат с тяхна сестра, пише Блиц.

38-годишната жена дори наскоро стана баба и има двама внуци, по-големият от които е на 3 г., съобщава The Sun.

Самият Руиз родила най-голямата си дъщеря, когато била на 16 години. В момента момичето вече е на 23. Второто й дете е родено две години по-късно. Сега непознати често се обръщат след тях, без дори да подозират, че Руиз е майката на тези две красиви момичета и за капак има и 16-годишен син.

“Хората винаги мислят, че съм по-млада и че внуците ми са мои деца. Много момчета ми пращат съобщения в Instagram и Facebook, опитвайки да се запознаят с мен. Но те просто отказват да повярват, когато им казвам, че са на възрастта на моите дъщери”, споделя Руиз.След като Руиз се разделя с бащата на децата си, жената започна връзка с 34-годишен изпълнител, който се смее на младите момчета, опитващи се да привлекат вниманието на любимата му.

“Наскоро посетихме клуб за 21-ия рожден ден на дъщеря ми и приятелите й не вярваха, че съм майка й. Когато децата бяха малки и ги водех на училище, съучениците им мислеха по същия начин”, казва жената.Но животът на Руиз не винаги е бил толкова радостен. Жената имала трудно време, когато забременяла в гимназията. В резултат на това тя ходила с детето в часовете, а след тях работела на две работни места, за да изкарва прехраната си в колежа.   Руиз също признава, че тя няма специален режим и тайни за красота. Всеки ден поставя на лицето си кокосово масло и билката хамамелис като тоник.

Източник: flagman

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети