16-годишната Ралица Иванова от Казанлък, която бе в неизвестност от 4 дни, е намерена. Момичето е било в града. Нейна приятелка се е свързала с близките й, за да им съобщи, че Ралица е при нея. Информацията за това е на приятели на изчезналото момиче.

Информация за изчезването й с молба за връзка със семейството публикува във Facebook майката на момичето Теди Загорчева. Ралица бе обявена за национално издирване, съобщава Дарик.   За последно момичето е било на гости на биологичния си баща в Стара Загора. Изчезнала е без бащата й да разбере.   Първият ден след изчезването на Ралица близките й получили съобщение, че е жива и здрава. След това според тях обаче съобщенията в профила й в социалната мрежа са писани от друг човек. 

Ралица е ученичка в Професионалната гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт. Оказва се, че момичето е изчезвало и преди.

Източник:БЛИЦ
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации