Истински ад се е разиграл преди минути на автомагистрала „Тракия“. Това съобщава агенция БЛИЦ, позовавайки се на очевидец на събитията. По думите му катастрофата е между автобус и ТИР. Инцидентът е станал близо до входа за град София.„Ударили са се зверски. Автобусът се е катурнал на една страна. Гледката е идентична с тази от фаталния петък 13-и от миналия месец, когато автобус се обърна на „Тракия“ и загинаха неколцина души“, казва очевидецът. Той твърди, че хората излизат от обърналия се рейс през един от прозорците и е категоричен, че има пострадали пътници. Не е ясно чия е вината за катастрофата. „Движението в района е силно затруднено. Май даже го спряха“, казва още свидетелят на катастрофата.

По последна информация са се ударили автобус на градския транспорт и турски тир. От удара рейсът е изхвърчал в канавката, като е помел обезопасителната ограда край аутобана. Тежко пострадали са двама души, ранените са над 10. Според първоначалната информация, автобусът е бил застигнат и блъснат отзад от турския камион.

ВИЖТЕ Първи СНИМКИ от катастрофата: Кръв заля „Тракия“, седем линейки извозват ранените, един от пътниците е затиснат под автобуса

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ в БЛИЦ
Използвана е  илюстративна снимка
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации