Водещата на предаването „На кафе“ по Нова телевизия – Гала, бе изненадана от камерите тази сутрин. Зрителите едва ли са предполагали, че блондинката си има таен ритуал преди всяко предаване. Ефирът явно започна секунди по-рано от очакваното от нея. Така бе запечатан мигът, в който Гала се кръсти и пожелава на колегите си „Успех и лека работа“. Този ритуал явно се повтаря всяка сутрин, но едва днес зрителите го видяха с очите си.
Преди няколко дни пък зрителите на Нова телевизия се изчервиха от това, на което станаха свидетели в предаването „На кафе“. Водещата Гала бе награбена със страстни целувки от половинката си Стефан в ефира.

Избликът на страст между двамата дойде заради стари кадри от сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън от 2011 г. Тогава двамата се целуват два пъти на терасата пред многохилядната тълпа.
След края на ретро кадрите, които бяха излъчени покрай кралската сватба на принц Хари и Меган Маркъл, Стефан целуна страстно в студиото половинката си. Тя обаче каза, че е била с очила, свали ги и поиска още една. Тогава мъжът я наклони, придържайки я в прегръдката си и я целуна още по-страстно под бурните викове на останалите членове на екипа на предаването.

Източник:БЛИЦ
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации