Ослепителна красавица и бивш модел на PlayBoy падна от прозореца заедно със 7-годишния си син и загина на място. Инцидентът е станал в хотел в Ню Йорк около 8 часа сутринта. Адвокатът на загиналата твърди, че никога не е виждал 47-годишната Стефани Адамс нещастна, пише  People.

"Тя беше много искрен човек. Прекрасен и много вежлив човек. Беше много внимателна и мила", споделя адвокат Раул Фелдър. 

Тялото на Стефани е открито във вътрешния двор на хотел в Манхатън. От полицията са потвърдили самоличността на жената, която е била модел на еротичното списание през 1992 година, а по-късно е станала автор на книги за самопомощ. През 2003 г. става първия модел лесбийка на женското списание, а малко по-късно мина под венчило.

Стефани възпитава сина си заедно с бившия си мъж. Съпрузите водили ожесточена битка за правата над детето. Моделката искала да отиде на почивка заедно със сина си в Испания. Заедно с тях щял да бъде и новият й приятел. Но в съда й отказали с мотива, че първо трябва да се яви на изслушване.  Полицията разследва причините за трагичния инцидент, завършил с два трупа.

Източник:blitz.bg
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации