Тази сутрин, в района на с. Петревене, Ловешко, е предприета  специализирана полицейска операция по противодействие на производството и разпространението на наркотични вещества от служители на ГДНП и ОДМВР-Ловеч. Операцията се провежда под наблюдението на прокуратурата.

Както БЛИЦ писа в хода на действията на адрес в селото, обитател на къщата е стрелял с незаконно притежавано огнестрелно оръжие и е наранил в рамото униформен служител на РУ-Ловеч. На служителят е оказана медицинска помощ, той е настанен за лечение в болница в София.

До този момент, в рамките на операцията са неутрализирани и задържани три лица. Процесуално-следствените действия на място продължават и в момента. Открити са наркотични вещества, чийто вид и количество ще се уточнява в рамките на експертизата.

Източник:БЛИЦ
СНИМКА: Pixabay
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети