Заводът за пластмаса в Средец, давал прехрана на стотици и хиляди, днес беше атакуван от около 40 мургави мъже и момчета. Глозгат наред скелета на изоставената сградата. Всичко е разруешно, съборетини и боклуци, а каквото е останало, ромите сега ще го приберат.

И в един момент се сещаш как това място е било гордост на цялата Бургаска област, предават от Флагман! Около 15:30 голяма група от над 30 души товари 8 каруци с желязо, дърва, метали, пластмаса и прочие. След тях остават още около 10 души, които приготвят следващите партиди за товар

Докато повечето крадат, има и хора които стоят и следят за опасности – например, ако полиция се зададе. Малко след 16 часа пристигнала още по-голяма група роми, с още повече каруци. Вероятно ще продължат докато не окрадат всичко.

Има ли смисъл да говорим за институциите?

Източник:spodeli.eu
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации