Бостън:
Тази снежна буря започва в най-лошия възможен път - в следобедните часове, когато повечето хора са били на работа или училище. Мнозина са останали в капана на колите си. Нещо повече, това се е случило по време на големия прилив, като допринася за най-тежките наводнения в района.

Силният снеговалеж е в състояние да парализира дори най-големия град в рамките на няколко часа - пътищата се скриват под снега, хората не могат да се заемем с работата или дома, продуктите не могат да бъдат доставени до магазините, електропроводите излизат от строя...

 Чикаго, 1967 г. - 58 см сняг 


Този сняг е запомнен като "Снежната буря на 67-ата." Общо снежната буря тогава е отнела живота на 76 души, 26 от които са от Чикаго.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации