събота, 6 януари 2018 г.

Необичайно ниски температури сковаха 14 американски щата. Най-сериозно беше положението в Минесота, където тази нощ термометрите показваха до минус 33 градуса. На места при поривите на вятъра живакът в термометрите падна до минус 40.

Много училища в северните щати остават затворени. Тези, които отварят врати, ще започнат часовете по-късно,съобщава НОВА.ТВ

Арктическият студ създаде условия за необичайни занимания. В Минесота показаха по телевизията как гореща вода се превръща в лед за секунди. Зрители на новинарския канал CNN демонстрираха как счупено яйце не се разтича, а замръзва на мига. Ентусиасти от Айова дори откриха нов спорт, изкатервайки с алпинистка екипировка напълно замръзналия силоз за зърно в града.
ВИДЕО:

Чрез медиите в редица щати лекари предупредиха гражданите да се отнасят сериозно към заплахите, които носи студеното време. При минус 30 градуса измръзването е факт след няколко минути. Студът е опасен за децата, възрастните и страдащите от заболявания на сърцето.
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇
loading...
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ��

Предоставено от Blogger.
senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Архив 2

Архив 1

ЛЮБОПИТНО

КОНТАКТИ: