Един от  любимите ни телевизионни сериали. Милиони хора по света очакваха с нетърпение поредния епизод от  "Доктор Куин Лечителката“,който се излъчваше у нас през 90-те години на 20-ти  век.

Вижте как изглеждат и какво правят днес актьорите от този незабравим за мнозина сериал 


Все още помним историята за д-р Микаела Куин, изиграна от Джейн Сиймор, която напуска родния си дом в Бостън и заживява в малкото градче Колорадо Спрингс. Там младата жена се сблъсква с хорските предразсъдъци, но постепенно спечелва доверието и уважението им. Тя осиновява трите деца на близка приятелка, която умира, преминава през много трудности, но винаги до нея е смелият Съли, в чиято роля се превъплъщава Джо Ландо. Джейн и Джо всъщност да пренесли екранната си любов и в реалния живот, като са имали връзка няколко години.
Снимките на хитовия сериал приключиха отдавна, но днес ще върнем времето назад и ще ви покажем как са изглеждали звездите от "Доктор Куин Лечителката“ преди и какви са днес.

д-р Микаела Куин , Джейн Сиймор


Чаровната Джейн Сиймор, която става известна именно с ролята си на смелата лечителка, получава ролята съвсем случайно – избрана е за главната роля буквално в последната минута, като преди това e прочела сценария само веднъж и то само един ден по-рано. По-късно, часове след като се запознава с образа на Микаела, актрисата се просълзява и казва, че е родена за тази роля. В началото на годината актриса изуми всички, като позира на 62 години по бански на корицата на сп. „Closer”. Тя все още се снима в малки телевизионни роли.

Съли, Джо Ландо


Много жени въздишаха по Джо Ландо, който изигра смелия Съли в сериала. След края на снимките той се снима в няколко тв сериала и участва в театрални представления.

Матю Купър, Чад Алън

След края "Доктор Куин Лечителката“ продължава да играе в театъра. През 1995 открива "The Creative Outlet"- театрална компания. През 2001 се разкрива като гей пред американското гей-ориентирано списание "The Advocate". За същото списание споделя, че е имал проблеми с наркотиците и алкохола. В момента актьорът е активен борец за правата на гейовете.

Ерика Флорес, Колийн Купър

Тя играе първата Колийн, но напуска шоуто по време на третия сезон заради лични причини. Оттогава се снима в различни телевизионни сериали като "Стъпка по стъпка“ и "Доктор Хаус“.

Шон Тууви, Браиън Купър

Сладкото русо хлапе вече е голям мъж, но напълно се е разделил с актьорството. В момента той е журналист и активен участник в благотворителни инициативи.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети