понеделник, 8 януари 2018 г.

Майката, родила първото бебе в Монтана за новата 2018 г., се е отказала от него,подписала декларация, че оставя момиченцето за осиновяване. Това каза Георги Цеков, директор на РД „Социално подпомагане“ – Монтана.

„Бебето в момента се намира в отделение по неонатология в МБАЛ - Монтана. Детето е само 1800 грама и трябва да бъде обгрижвано в болнична обстановка. След като го изпишат от болницата то ще бъде настанено в приемно семейство и в последствие ще се задвижи процедурата по осиновяване“, каза Георги Цеков. Той обясни, че към бебетата интересът за осиновяване е много голям от страна на българските семейства, вписани в националния регистър за осиновяване. „По-големите деца обикновено се осиновяват от чужденци“, обясни Георги Цеков, цитиран от Фокус.

Момиченцето, което се казва Елвира се роди в Монтанската болница вчера сутринта. Родителите му живеят във Вълчедръм, а майката е на 17 години. 13 новородени бебета са били изоставено през миналата година в болницата в Монтана.

ДЕСИСЛАВА ЛЮБОМИРОВА www.actualno.com

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ��

Предоставено от Blogger.
senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Архив 2

Архив 1

ЛЮБОПИТНО

КОНТАКТИ: