Месеци след смъртта му, пише "Entartainment tonight". Мултимилионерът остави вдовица на 31 години - Кристал, и четири деца, две от които доста по-възрастни от мащехата си - Дейвид на 62, Кристи (65), Купър на 26 и 27-годишния Марстън.

Хю Хефнър написа в завещанието: Жена ми и децата вземат парите, но пият ли - остават без цент! Адвокатът му има право да ги проверява постоянно по свое усмотрение

Според отвореното завещание той оставя части от състоянието си на всички, но под строги условия.
40-те милиона долара на Хефнър, както и недвижимите му имоти, ще бъдат отнети от наследниците, ако бъдат заловени да използват дрога, ако станат зависими от алкохола или какъвто и да е друг опиат.

"Не трябва да използват нищо, което не е предписано от лекар или психиатър с цел лечение или терапия," пише в завещанието.
Хефнър доверил отговорността да следи за изпълнението на последната му воля на адвоката си, който има правото да тества по свое усмотрение съпругата и децата за дрога или алкохол. Жена му Кристал наследява къщата за 5 милиона долара и още три милиона кеш, въпреки спекулациите, че тя нямало да получи нито цент от парите му.

Източник и превод БЛИЦ

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации