сряда, 27 декември 2017 г.

Месеци след смъртта му, пише "Entartainment tonight". Мултимилионерът остави вдовица на 31 години - Кристал, и четири деца, две от които доста по-възрастни от мащехата си - Дейвид на 62, Кристи (65), Купър на 26 и 27-годишния Марстън.

Хю Хефнър написа в завещанието: Жена ми и децата вземат парите, но пият ли - остават без цент! Адвокатът му има право да ги проверява постоянно по свое усмотрение

Според отвореното завещание той оставя части от състоянието си на всички, но под строги условия.
40-те милиона долара на Хефнър, както и недвижимите му имоти, ще бъдат отнети от наследниците, ако бъдат заловени да използват дрога, ако станат зависими от алкохола или какъвто и да е друг опиат.

"Не трябва да използват нищо, което не е предписано от лекар или психиатър с цел лечение или терапия," пише в завещанието.
Хефнър доверил отговорността да следи за изпълнението на последната му воля на адвоката си, който има правото да тества по свое усмотрение съпругата и децата за дрога или алкохол. Жена му Кристал наследява къщата за 5 милиона долара и още три милиона кеш, въпреки спекулациите, че тя нямало да получи нито цент от парите му.

Източник и превод БЛИЦ

СПОДЕЛИ НОВИНАТА👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

Архив 2

Предоставено от Blogger.

Архив 1

ПОСЕТИТЕЛИ ГЛЕДАТ В МОМЕНТА:

КОНТАКТИ: