Мирослав Атанасов излязъл преди повече от 12 години от Къщата с 200 бона, но без хубавата Елена!
Най-голямото желание на победителя в „Биг Брадър” 2 Мирослав Атанасов е на път да се сбъдне. Бившият спортист вече има истинско семейство с половинката си – моделката Катя Дюлгерова, след като го дари с рожба. Покрай това събитие родителите са се замислили и над идеята скоро да се оженят и така да сложат край на злословията, че имат проблеми. За сватба двойката говори от миналата година, след като Катя и Миро се преместиха да живеят под един покрив. Тогава двамата издадоха, че им е време да създадат общ наследник. Дюлгерова вече има дете от предишна връзка и е реализирала мечтата си за майчинство. Миро обаче имал желания в тази посока още от годините на злополучния си брак с Елена, пише „Уикенд“.

Почти 12 години след победата си в реалитито Миро не можеше да се нарече щастлив. След раздялата му с Елена и въпреки своите 200 000 лева награда, никак не му провървя в личния живот. Смени няколко гаджета, преди да открие любовта в бившата манекенка Катя. И тогава обаче двамата не минаха без трудности, този път от бизнес и финансов характер. Тръгна слух, че са профукали огромни суми пари в неуместни инвестиции и това създавало напрежение в отношенията им. Те обаче били разрешени в леглото и в крайна сметка двамата успели да устоят на бурите и безпаричието. Към днешна дата Миро е последният участник от любовният триъгълник на „Биг Брадър” 2, който ще стане родител. Преди месеци това щастие се усмихна на фризьора Мъро, който заби певицата Миленита. Хубавата Елена, която пък се превърна в ябълката на раздора за двамата мъже, стана майка още миналата година. Тя обаче не иска да се шуми около новия й живот.
Източник www.blitz.bg
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации