875 000 автомобила от марката Audi (Ауди) ще бъдат изтеглени от европейския пазар заради риск от пожар, свързан с допълнителното отопление, инсталирано в колите. Това съобщава Франс прес,цитиран от БЛИЦ

Колите са от моделите А4 и А5, както моделът 4х4 Q5, произведени между 2011 е 2015 г. Това съобщи говорител на германската компания. 330 000 автомобила ще бъда изтеглени само в Германия. Конструктурът не дава данни за останалите европейски страни. Проблемът се дължи на прегряване на кабелите, като засега не е нанесъл никаква физическа щета, но може да се прояви с миризма на изгоряло и повреда на колата, каза говорителят на компанията.

Ауди ще се свърже с всичките си клиенти, собственици на дефектни модели, за да изпратят колите на ремонт. Той посъветва притежателите да изключат допълнителното отопление дотогава. Баварският конструктор, филиал на Volkswagen, изтегли през октомври в САЩ 250 000 коли заради подобен проблем.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации