неделя, 12 ноември 2017 г.

Заможните пасажери на свръхлуксозен круизен кораб са имали ужасяващо изживяване

Пътнически самолет погрешка е изсипал съдържанието на тоалетните върху кораба!

Тайванският Боинг 777 пътуващ от Япония към Хавай е нацелил централно злополучния кораб, хората на палубата са били бомбардирани с огромни ледени къзове замръзнали фекалии, някои от ледените парчета са тежали повече от килограм.25-годишният Джейсън Матюс е повален от огромно парче замръзнали екскременти, не е могъл да осъзнае какво се случва!

По първоначална непотвърдена информация има две жертви. Петима са в критично състояние, 18 други са също с доста тежки наранявания, предава WNDR.

Изсипването на отпадъжи от самолети в морето е незаконно. Въпреки това се практикува от много азиатски самолети. Авиокомпанията най-вероятно ще бъде глобена солено, възможни са и обвинения срещу екипажа.

/брадва.бг/
ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ👇

0 коментара:

Публикуване на коментар

ТОП-ПУБЛИКАЦИИ��

Предоставено от Blogger.
senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Архив 2

Архив 1

ЛЮБОПИТНО

КОНТАКТИ: