През последните 20 години комикът Дейв Шапел се превърна в едно от любимите лица на американските телевизии. Неговият непринуден и хаплив хумор, както и невероятната му енергия го превърнаха в любимец на милиони зрители. В продължение на години той беше водещ на едно от най-хитовите предавания в ефира „The Chapelle Show”.

Първата братовчедка на Дейв Шапел взриви интернет пространството със свое интервю, в което твърди, че нейният братовчед е бил убит и заместен с негов двойник, предава worldtruth.tv

Звучи наистина налудничаво, но фактите са изключително озадачаващи.

Преди време Дейв изненадващо изчезва от публичното пространство. Няма го близо два месеца, а близките му получават единствено сух мейл, в който хитовият комик ги информира с две изречения, че е решил да замине за Африка и скоро ще се върне. Подобно нещо би било немислимо за Дейв, който бил изключително близък със семейството си.

Той наистина се прибрал, но според братовчедка му, мъжът, който се представял за Дейв Шапел не е бил нейният роднина!

Тялото му било изключително променено! Слабичкият любител на веселите цигарки се превърнал в напомпана фитнес машина:


Погледът му се променил: „Неговите топли и красиви очи се превърнаха в черни дупки“, разкрива през сълзи братовчедка му.

Новият Дейв започнал да се облича като тежкар и да носи часовници за по 100 хиляди долара, а той беше известен с неуморимото си иронизиране на материалната култура. Странял с родата си, бил съвсем различен човек.

В интервюто си братовчедката разкрива, че е наела частен детектив, който проследява последните часове на Дейв преди мистериозното изчезване.

Оказва се, че комикът е отишъл на кастинг в офис сграда в Ел Ей и никога не е излязъл от там! Офисът бил изпразнен буквално след дни, в момента бил празен. Детективът направил детайлен анализ на мястото и установил, че на мокета има остатъци от почистена кръв – пръски, които съответстват с разстрел в главата!

Жената е сигурна, че братовчед й е бил ликвидиран заради голямата си уста. Шапел придоби огромна популярност с взривяващи разкрития за тайните общества, които контролират Холивуд и световните медии, и точно това довело до убийството му, твърди неговата братовчедка.

Според нашумяла конспиративна теория Шапел не е единствената знаменитост, която е заместена с двойник. Кукловодите на Холивуд разполагали с технология, разработвана още от зловещия нацист д-р Менгеле, с която чрез генно модифициране да създават двойници на определени хора.

Разбира се, тези твърдения могат да останат единствено в конспиративните теории, но е факт, че след изчезването си, хапливият Дейв Шапел промени стила си на 180 градуса. Преди шегите му бяха иронични и със социална насоченост, днес е поредният комерсиален комик по шаблон. Истината е някъде там./BRADVA.BG
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Популярни публикации