Според Nokia Power User, новият смартфон Nokia 9 в Европа ще струва 749 евро и 699 долара в САЩ.

Това е повече от $649 и €759, които иска Apple за iPhone 7 в САЩ и Европа, пише Kaldata.com.

Според тези данни, анонсът на флагманския смартфон трябва да се състои в края на месец юни тази година или в началото на август, а продажбите трябва да започнат през третото тримесечие.

Предполага се, че това е свързано с достъпността на процесора Snapdragon 835, който ще се използва в Nokia 9.

Според най-новата информация, Nokia 9 ще има 5,5-инчов OLED дисплей с резолюция Quad HD (2560 x 1440 пиксела), предна камера с резолюция 12 мегапиксела, двойна основна камера с резолюция 22 мегапиксела и оптика Carl-Zeiss, както и акумулаторна батерия с капацитет 3800 mAh с поддръжката на технологията за бързо зареждане Qualcomm Quick Charge 4.

Смартфонът ще работи под управлението на операционната система Android 7.1.2 Nougat и ще има защита от вода от клас IP68.

Устройството ще разполага с ирисов скенер, технологията за пространствено звучене Nokia OZO audio и скенер за пръстови отпечатъци.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

1 коментар:

  1. До месец след като излезе този модел на Nokia на пазара ще излезе китайска реплика със същите екстри на половин цена с примерно име Nokya ��

    ОтговорИзтриване

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети