Криско отврати феновете си с изключително просташка постъпка.

Рапърът от Габрово искаше да впечатли почитателите си по време на лайф чат, като извади тлъста пачка от столевки и започна да брои банкнотите съобщават от senzacia.net.

Обаче освен смях и отвращение, Криско не можа да постигне друг резултат. Феновете му започнаха да го заливат с подигравки. Някои пък го обвиниха, че се държи супер селски.Най- бруталният коментар за показното на Криско беше предложение към рапъра да се покатери на дебелата пачка пари, за да порасне малко, като така ще си избие комплекса за ниския ръст.

Друг потребител пък напомни за ретро чалга хита на Петра, в който се пее: „Ала имам пачки, пачки по стотачки“.

Не е тайна, че Криско забогатя доста през последните години. Но подобна демонстрация явно цели да имитира задокеанските рапъри, от които, Кристиан Талев все още е много далеч.

Пък и пачката му не наброява повече от 20 000 лева – сума, която реално може да смая само феновете му тийнейджъри.
РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇
РЕКЛАМА

0 comments:

Публикуване на коментар

senzacia-bg.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

КОНТАКТИ:

Етикети